Blogy

#SocialNetvor vs. #SociálneTvor

SmartGuru

SmartGuru

14.12.2017

#SocialNetvor vs. #SociálneTvor blog   

Prečo už Facebook nestačí?

 

Aj vám sa zdá, že sociálne siete a portály, ktoré všetci bežne navštevujeme, prijímajú v poslednej dobe zvláštne rozhodnutia o ich ďalšom fungovaní?

 

Aj preto sme vytvorili unikátny portál SmartGuru, ktorý je spojením domény, sociálnej siete, blogu, videoportálu a dokonalého marketingu.

 

Všetci, ktorí túžili po spojení športu, umenia a vzdelávania pod jednou strechou, majú teraz možnosť nájsť si u nás svojho ideálneho lektora, ktorý posunie ich sny bližšie k realite.

 

Mnohí lektori majú pocit, že facebooková stránka stačí. Budeme sa vám snažiť v tomto článku vysvetliť, prečo to tak rozhodne nie je. A, predovšetkým, vám vysvetlíme, že tvrdenie, že „Facebook je zadarmo“ v tejto dobe zaručene neplatí.

 

 

 

10% fanúšikov vs. 100% fanúšikov

 

Pravda je taká, že kedysi videli vaši facebookoví fanúšikovia všetko, čo ste na sociálnej sieti publikovali. Avšak s nárastom reklamných fanpages sa počet fanúšikov, ktorí vidia váš zdieľaný obsah, zredukoval na 10% z celkového počtuHovoríme, samozrejme, o stave bez boostovania. Takže ak chcete mienkotvorné publikum, musíte investovať do Facebooku ako marketingového nástroja.

 

SmartGuru vám ponúka možnosť odoslať všetky informácie automaticky všetkým vašim odoberateľom, akákoľvek zmena profilu, nové lekcie, udalosti, články alebo videá – budú zobrazené všetkým, ktorí sa rozhodli stať vašimi fanúšikmi. Bez boostovania a ďalších zbytočných poplatkov – dávajte ľuďom všetko, čo ich zaujíma – v tom je zmysel nášho portálu.

 

 

 

Fanpage vs. Komplexná profesionálna prezentácia

 

Pri umiestňovaní obsahu na Facebook musíte veľmi prezieravo uvažovať. Nielen, že bez boostov váš obsah vlastne nikto neuvidí, navyše každý tretí príspevok je potláčaný.Nehovoriac o tom, že ak je príspevok link na inú stránku, opäť ho uvidí menej ľudí z vašej fanúšikovskej základne. Väčšinu obsahu musíte teda linkovať z iných stránok (blog, YouTube...), aby ste mali čím naplniť vašu fanpage. Pochopiteľne, nezaobíde sa bez cudzích reklám a odkazov.

 

My vám ponúkame možnosť vlastniť subdoménu, o ktorej prevádzku a hosting sa vôbec nemusíte starať, sociálnu sieť, ktorá spája lektorov s ich klientami, blogové rozhranie, v ktorom sa môžete o svoje názory a myšlienky deliť s tými, ktorých to skutočne zaujíma, priestor pre videá a fotografie, ktoré prezentujú vašu lektorskú aktivitu, či priestor na verejnú prezentáciu čohokoľvek, čo chcete odporučiť návštevníkom vášho profilu a to všetko úplne bez reklám.

 

 

 

Bez podpory vs. S ligou výnimočných

 

Keď si zakladáte fanpage na Facebooku, nikto vám neporadí, ako to urobiť čo najlepšie a najefektívnejšie. Ak chcete vedieť, ako spravovať Facebook tak, aby ste z neho mohli mať aj nejaký zisk, musíte zaplatiť reklamnej agentúre, ktorá vyhodnotí všetky vaše dáta a nastaví vám marketingovú stratégiu na sociálne siete za nemalú sumu.

 

V SmartGuru sme partia kreatívcov, ktorí viac ako 10 rokov pôsobili v oblasti reklamy a médií, a dali sme dokopy tím ľudí, ktorým vaša profesionálna prezentácia nie je ľahostajná. Vytvoríme vám profil šitý na mieru, môžete si vybrať jedného z našich copywriterov a budete mať istotu, že váš profil je tým najlepším marketingovým nástrojom, aký môžete mať. Záleží nám na tom, aby sa naši lektori mali čo najlepšie, vytvorenie správnej marketingovej stratégie je v rámci našich služieb samozrejmosťou.

 

 

 

Vykorisťovanie vs. Zisk

 

Na slovenskom internete je množstvo portálov, ktoré si za svoje služby berú províziu. Je to, samozrejme, v poriadku, pokiaľ je to provízia, ktorá nenarúša mantinely zdravého rozumu. Brať 12,5% z každej objednávky bez možnosti vymeniť si kontakt medzi klientom a predajcom, nie je celkom fér voči žiadnej zo zúčastnených strán. Navyše, všimnite si tú logiku sociálnych sietí v súčasnosti – VY musíte platiť IM, zato, že im vytvárate obsah. Je to trochu scestné, nemyslíte?

 

U nás je to úplne inak. Kontakt, ktorý si vy sami zvolíte (telefónne číslo, facebookový profil, e-mail) bude zverejnený vo vašom profile a dohoda medzi lektorom a klientom prebieha priamo. Ako lektor teda získavate za lekcie takú sumu, akú uvediete v profile – pretože si ju skrátka zaslúžite!

 

 

Popremýšľajte teda, či neskúsite zmeniť nástroj vašej profesionálnej prezentácie. Zoznam pre a proti sme uviedli vyššie:)

 

 

Za cenu 3 boostovaných príspevkov môžete mať vlastný propagačný systém na celý rok s kopou výhod, ktoré si kvalitní a zanietení lektori 21. storočia, nepochybne, zaslúžia.

 

Tak buďte Smart a pridajte sa k nám.

 

autor: Moon

Prečítané: 1645x



Ďalšie články

ROZHOVOR: ,,Nájsť cestu z ega do srdca je základom každého fungujúceho vzťahu," hovoria obľúbení SmartGuru lektori manželia Belejovci 

ROZHOVOR: ,,Nájsť cestu z ega do srdca je zákl...

31.05.2020

Sú vzorom pre mnohé páry, ktoré sa učia žiť v láske, pochope...

Miroslav Provazník: Že sacharidy sú vhodné ráno je fitness blud! 

Miroslav Provazník: Že sacharidy sú vhodné rán...

21.01.2020

Koučoval Ivana Buchingera, ktorý ako jediný Slovák bojoval s...

TOP 10 faktov o feminizme 

TOP 10 faktov o feminizme

15.05.2019

Šokuje ťa, že feministkou môže byť nielen iba manželka a mat...